De basisstructuur en technische aspecten van de H-320N zijn in principe identiek aan de Hurom H-300. De H320N heeft echter de ""ouderwetse"" stalen zeef, waarbij je minimaal pulp in het sap krijgt. De H100/ H200 & H300 zeven hebben voordelen op het gebied van reiniging, maar het aandeel pulp of pulp in het sap is relatief hoog. Dankzij de XXXL vultrechter voeg je eenvoudig veel fruit & groente toe. voorgesneden? Onnodig! Dankzij het geïntegreerde snijgereedschap worden de ingrediënten in kleine stukjes gesneden en dankzij “self-feeding” zelf in de persvat gezogen.
Wat kunt u met de Hurom H320N persen?
De Hurom H320N wordt standaard geleverd met een grove en fijne zeef. De grove zeef is aan te raden bij veel zacht fruit en de fijne zeef wordt gebruikt voor het juicen van groente (hard) fruit en notenmelk.
Wat voor soort sap krijgt u met de Hurom H320N?
Door de vernieuwde roestvrijstalen zeef komt er minimaal pulp in het sap. De sapstop maakt het mogelijk om geperst sap van verschillende soorten fruit te mengen. De rotatieborstel draait 17 rpm om het sap te mengen. De klep beschermt ook tegen morsen in de keuken.
Hoe maakt u de Hurom H320N schoon?
De onderdelen van de Hurom H320 zijn niet vaatwasserbestendig. U kunt deze het best onder de kraan met warm water en de bijbehorende borstels schoonmaken. Mochten er groente- of fruitresten vastgekoekt zitten dan kunt u de onderdelen een paar uur laten weken in een bak met warm water.
Waarom zou u voor de Hurom H320N kiezen?