Deze koekenpan van 20 cm valt onder de Ceramic PRO serie van COMBEKK. De Ceramic PRO serie van COMBEKK wordt beschouwd als hun beste en meest duurzame serie ooit. Deze koekenpan is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en voorzien van een duurzame, natuurlijke ILAG-keramische coating. Het holle handvat maakt deze pan perfect om te koken zonder je handen te verbranden. De duurzame keramische coating maakt het ook gemakkelijk schoon te maken. Perfect voor oriëntaalse gerechten. Deze professionele coating is zeer sterk, maar we adviseren voorzichtigheid bij het gebruik ervan.
Unieke keramische antiaanbaklaag
Wat deze koekenpan echt bijzonder maakt, is de keramische coating. Niet alleen is deze antiaanbaklaag supersterk, maar het maakt de pan ook gemakkelijk schoon te maken en eenvoudig te serveren op een schaal. De extreem duurzame antiaanbaklaag is gemaakt van 100% gerecycled keramiek.
Massieve en stabiele RVS koekenpan
De 6 mm sandwichbodem van de koekenpan is gemaakt van 100% gerecycled, massief roestvrij staal en zorgt ervoor dat de warmte perfect wordt verdeeld. Dankzij de 3-laagse bodem is deze koekenpan zeer stabiel en zal hij niet gemakkelijk omkantelen op je fornuis. Naast de hoge koekenpan zijn er ook 4 verschillende maten beschikbaar: 20, 24, 28 en 32 cm.
Schoonmaken voor gebruik
Nadat je de pan uit de verpakking hebt gehaald, was deze grondig om alle stof en deeltjes te verwijderen. Gebruik papieren handdoeken of een schone theedoek om de pan na het wassen en spoelen grondig te drogen.
Tijdens het koken
Een kleine hoeveelheid boter of olie is alles wat nodig is om te voorkomen dat voedsel blijft plakken aan deze koekenpan. We raden aan om geen anti-aanbak kooksprays te gebruiken omdat dit kan leiden tot een opbouw van residu die de pan kunnen beschadigen. Tijdens het koken is het het beste om kookgerei materialen zoals hout, siliconen, plastic of nylon lepels en spatels te gebruiken.
Schoonmaken na gebruik
Om het behoud van de professionele keramische coating te waarborgen, dien je er voorzichtig mee om te gaan. Laat de pan bijvoorbeeld volledig afkoelen voordat je deze wast. Extreme temperatuurveranderingen kunnen de antiaanbaklaag beschadigen en zelfs de pan laten barsten en kromtrekken. Nadat de pan is afgekoeld, kun je hem in de vaatwasser plaatsen of met de hand wassen met een zachte spons of borstel en wat afwasmiddel.
Gebruik altijd een panbeschermer om deze koekenpan veilig op te bergen. Stapel koekenpannen niet zonder bescherming, maar gebruik een panbeschermer of hang ze aan een haak in je keuken.
Een COMBEKK pan is altijd een goede keuze
Al met al is de Ceramic PRO hoge koekenpan van COMBEKK een hoogwaardige, duurzame en veelzijdige keuze voor serieuze koks die op zoek zijn naar een betrouwbare pan voor diverse kookstijlen en gerechten.