“Acquolina in bocca”, zeggen de Italianen. Het water loopt u vast al in de mond bij de gedachte aan de heerlijke gerechten die u in de Salina bakpan van Ballarini kunt klaarmaken. Deze bakpan werd ontworpen door Studio Matteo Thun & Antonio Rodriguez uit Milaan en is volledig 'made in Italy'. Omdat ze uit stevig aluminium vervaardigd is, warmt ze snel op. Tegelijkertijd blijft de ergonomische, roestvrijstalen greep aangenaam koel aanvoelen. Deze bakpan is ook geschikt voor inductievuren en uitgerust met de 'radiant induction technology' waar Ballarini om bekendstaat. De pan mag in de vaatwasmachine en hoeft dus niet met de hand te worden schoongemaakt. De innovatieve bodem met zesvoudige GRANITIUM Ti-X antiaanbaklaag en een extra laagje titanium is dan weer versterkt met mineraalpartikels en daardoor extreem krasvast én gemakkelijk te reinigen. Kookt u graag voor twee? Dan is deze pan met een diameter van 24 cm de ideale keuze: verwen uzelf en uw partner bijvoorbeeld met een heerlijk pastagerecht, of laat twee kipfilets garen met wat mediterrane kruiden!