GEMAAKT IN FRANKRIJK: CARBONE PLUS De Buyer stalen pan is een perfecte koekenpan voor het aanbraden, grillen en braden van vlees, vis en groenten. Gemaakt in Frankrijk, bereikt deze pan snel hoge temperaturen, voor een perfecte Maillard-reactie. Anti-aanbak: het geleidelijk inbranden van de pan is noodzakelijk om de natuurlijke anti-aanbak te ontwikkelen. Zorg ervoor dat je je pan bij het eerste gebruik inbrandt. BESTUURD KOKEN: Deze stalen pan zorgt voor een snelle temperatuurstijging en gelijkmatige warmteverdeling. De geklonken en geventileerde buisstaart van deze pan is gemaakt van roestvrij staal. Dit zorgt voor een ergonomische grip en blijft tegelijkertijd koel. ALLE VUUREN: De keukengerei uit de CARBONE PLUS De Buyer-serie vereist vanaf het eerste gebruik inbranden. Geschikt voor alle warmtebronnen, ook inductie. ONDERHOUD: Blus af en spoel af met heet water, droog en olie de pan lichtjes in voordat je hem op een droge plaats bewaart. Het is belangrijk om geen reinigingsmiddelen te gebruiken of in de vaatwasser te plaatsen.