Paneermeel wordt gebruikt om voedingswaren die gefrituurd of gebakken moeten worden te voorzien van een krokant laagje. Daartoe wordt het voedingsmiddel indien nodig eerst gekruid. Daarna wordt het door los geklopt eiwit met wat olie en water gehaald. Het vochtige product wordt vervolgens door het paneermeel gehaald. Voor een dikkere laag wordt de procedure herhaald.
Voorbeelden van gepaneerde producten:
Naast het voorzien van een krokant laagje helpt paneermeel ook je producten beschermen. Vooral bij vis zoals kabeljouw of pangasiusfilet is dit heel erg handig aangezien het snel bederft.
Hoe gebruik je paneermeel?Je vlees of vis paneren gaat heel simpel. Eerst haal je je vlees door de bloem, dan doe je er een losgeklopt ei bij en tot slot gebruik je het paneermiddel. Gebruik net zoveel tot er een duidelijk laagje aan de buitenkant zichtbaar is.
Paneer beschuit kopen bij Van Beekum SpecerijenOns paneer beschuit is van hoge kwaliteit en verpakt in een zak maar daarnaast hebben we nog andere soorten paneermiddel:
Heb je vragen ons paneermiddel/beschuit of een van onze andere hulpstoffen? Neem dan gerust contact met ons op en onze specialisten helpen je graag verder.
Voedingswaarden & IngrediëntenIngrediënten: paneermeel (tarwebloem, suiker, gist, gerstemoutextract, emulgator (E472e), zout, dextrose (tarwe, mais), meelverbeteraar (E300), enzymen)
Voedingswaarde per 100 gram
Energie
1576
kJ
Energie
372
kcal
Vetten
1,9
g
- waarvan verzadigde vetzuren
0,8
g
Koolhydraten
75
g
- waarvan suikers
7,2
g
Vezels
3,3
g
Eiwitten
12
g
Zout
0,90
g
De beste dag om Paneer Beschuit te kopen, is vandaag!