De FunCakes Mix voor Biscuit is de perfecte basis voor diverse soorten taarten. Maak bijvoorbeeld een heerlijke slagroomtaart of bak de perfecte basis voor jouw marsepein of fondanttaart. Deze luchtige cake, ook wel kapsel genoemd, wordt door de banketbakker gebruikt als basis voor hele verschillende soorten taartjes en gebak. Je benadert met deze mix eenvoudig de ambachtelijke banketbakkerskwaliteit en maakt een heerlijke luchtige taartbodem. Je bakt een hoge, egale en luchtige taartbodem die je naar hartenlust kunt decoreren. Laat je creativiteit de vrije loop!
Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 175°C (heteluchtoven 160°C). Verwerk de ingrediënten op kamertemperatuur. Meng de mix, eieren en het water in een kom. Klop het geheel 7-8 minuten op de hoogste stand, daarna 2-3 minuten op een lage snelheid. Vul een ingevette bakvorm (1/2 tot 2/3 vol) en bak de biscuit in de oven gaar. Oven niet tussentijds openen! De biscuit is klaar als deze veerkrachtig aanvoelt. Direct na het bakken uit de bakvorm halen en laten uitdampen op een rooster.
ingrediënten: suiker, tarwebloem, tarwezetmeel, emulgator: E472b (palm, raapzaad), E477 (palm), rijsmiddel: E500, E341, E450, E336, E575, glucosestroop (gedroogd), melkpoeder (mager), zout, aroma, verdikkingsmiddel: E415. Voor allergenen, zie de vetgedrukte ingrediënten. Kan sporen bevatten van: ei, soja en lupine.
Bewaaradvies: koel en droog bewaren. Dit product is Halal gecertificeerd.