*Wil je een lactosevrij recept? Voeg dan 135g zaadolie toe i.p.v. boter.
Bereiding: (1) Verwarm de oven voor op 170°C (heteluchtoven 160°C). (2) Doe de mix in een kom en voeg de zachte boter en de eieren toe. (3) Mix het mengsel op een middelhoge snelheid voor circa 5 minuten. (4) Gekleed een cupcakevorm met papieren bakvormpjes. (5) Vul de vormpjes tot ongeveer de helft met beslag. (5) Bak in 25-30 minuten gaar. Controleer de Cupcakes met een Caketester, tandenstoker of satéprikker. Als de Caketester er droog uitkomt, dan zijn de Cupcakes gaar. Inhoud: 400g Ingrediënten: Suiker, rijstmeel, cacaopoeder, maïszetmeel, bevochtigingsmiddel: sorbitol (E420); rijstzetmeel, maïsmeel, donkere chocolade (cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator: sojalecithine, aroma); rijsmiddel: difosfaten (E450); emulgatoren polyglycerolester van vetzuren (E475), mono- en diglyceriden van vetzuren (E471); plantaardige vezels, rijsmiddel: natriumcarbonaten (E500); zuurteregelaar: glucono-delta-lacton (E575); zout, verdikkingsmiddelen: guargom (E412), natrium-carboxymethylcellulose (E466). Allergenen: Dit product bevat Soja. Glutenvrij. Kan sporen bevatten van Melk, Ei en Noten.