LU Bastogne, het unieke en knapperige koekje met de onweerstaanbare smaak van kaneel. Een klassieker onder de krokante koekjes!
Tip: Probeer ook eens een LU Bastogne te kruimelen en te mengen met boter voor een heerlijke cheesecake taart bodem.
De LU Bastogne koek, het knapperige koekje met onweerstaanbare kaneelaroma's. Deze kandijkoekjes zijn een klassieker onder de krokante koekjes. Heerlijk bij de koffie of om mee te bakken! Sinds 1846 biedt LU kwaliteitskoeken aan voor de hele familie. In 1952 bedacht bakker Paul Parein de Bastognekoek. Bastogne komt van de Franse naam voor de Belgische stad Bastenaken aan de voet van de Ardennen. Het relatief harde koekje met een rotsachtige structuur deed hem denken aan de ruwe heuvels daar. LU verovert al jaren de harten van jong en oud. Of je nu een liefhebber bent van krokant of zacht, hartig of lekker zoet, met meer dan 150 producten heeft LU altijd en voor ieder moment van de dag het perfecte koekje voor jou.