Deze Soubry spaghetti is lang en fijn. Traditioneel wordt Soubry spaghetti gecombineerd met een Bolognese saus, maar u kunt ook een bijpassende tomatensaus met spekjes proberen... Eet smakelijk! U vindt de bijpassende receptideeën op onze website.
De heerlijke smaak en ""al dente"" bite zijn kenmerkend voor Soubry pasta. De stevige proteïnestructuur zorgt voor een perfecte elasticiteit en weerstand in de mond. Soubry al dente pasta wordt gemaakt van een strenge selectie van de hoogste kwaliteit harde tarwe.
Voeding op basis van kwalitaieve ingrediënten uit onze eigen productie in België. Dankzij het unieke maalproces in onze eigen molens ontstaat de typische goudgele pastakleur en is net zo lekker als uit de pastamachine thuis! Onze pasta is gemaakt van griesmeel van 100% harde tarwe en scoort met een Nutriscore A. Perfect verfijnd met olijfolie of pesto!
Met meer dan 40 producten, is Soubry marktleider in België binnen het pastasegment. Zo bevat het Al Dente gamma enkel tarwe van top kwaliteit zodat jouw pastamaaltijd steeds een succes wordt. Daarnaast hebben we ons gamma uitgebreid met pastasoorten op basis van alternatieve grondstoffen waaronder ons Volkoren, Spelt, Haver, Bio en Peulvruchten gamma.