Vleesthermometer | BBQ thermometer | Keukenthermometer | Kernthermometer | Zwart | Incl batterij
Vleesthermometer | BBQ thermometer | Keukenthermometer | Kernthermometer | Zwart | Incl batterij

Vleesthermometer | BBQ thermometer | Keukenthermometer | Kernthermometer | Zwart | Incl batterij

14,95
bol.com
Shopscore(0)
14,95
Gratis1-3 dagen

Specificaties

EAN6090309241215
Type thermometerDigitale thermometer
KleurZwart

Beschrijving

Digitale Voedselthermometer met Inklapbare RVS Sonde BATTERIJ BIJGELEVERD.

Snelheid (3-5 sec). Nauwkeurigheid (± 1 °F). Super eenvoudig te gebruiken.

Kook met vertrouwen en geniet elke keer van smaakvollere maaltijden

Wat je ook kookt, het is zo veel gemakkelijker als je een betrouwbare thermometer van topkwaliteit tot je beschikking hebt. De Immercecooking Inklapbare Voedsel Thermometer is snel!

De thermometer is ook extreem nauwkeurig, dus je kunt vertrouwen op de waarde die het hij aangeeft. Daarbovenop hebben we het display extra groot en helder ontworpen, zodat u de temperatuur gemakkelijk kunt lezen, zelfs in de felle zon.

Vlees Thermometer Kenmerken:
- Uniek snelleessysteem voor een nauwkeurige temperatuurmeting binnen 3-5 seconden.
- Opslaan van max. Temperatuurregistratie door gedurende 6 seconden op ° C / ° F te drukken (MAX-toets registreert de maximale temperatuur).
- Taps gevormde sondeerthermometer voor een preciezere en snellere meting van de themperatuur.
- Weergave in F of C (standaard is F), simpel te wijzigen door een druk op de knop, gemakkelijk te gebruiken.
- De opklapbare sonde is ontworpen voor veiligheid en netheid. Makkelijk in je broekzak te stoppen voor als je bijvoorbeeld barbecued.
- Ultrahelder LCD-scherm op het scherm.
- Energiebesparend ontwerp door automatische uitschakeling.

Verpakkingsinhoud:
1 x digitale thermometer

1x AAA Batterij

LET OP!:
1. Laat de thermometer niet tijdens het koken in de oven liggen, raak de hete sonde niet met blote handen aan.
2. Druk op de knop HOLD voordat u terugtrekt uit voedsel. Dit houdt de temperatuurmeting in uw scherm.
3. Was de metalen sonde in een sopje. Reinig de thermometer met de hand. Dompel niet volledig onder in water.
4. De inklapbare taster heeft een scherp, taps uiteinde, kan worden weggevouwen wanneer deze niet in gebruik is, waardoor de draadloze eenheid een klein en handig formaat heeft voor uw zak of keukenlade.

KENMERKEN:
1. Meetbereik -58 ° F - 572 ° F (-50 ° C - 300 ° C)
2. Meetnauwkeurigheid +/ - 0,1 graad
3. Meetnauwkeurigheid +/- 1 graad bij temperaturen van -20 ° C - 200 ° C (-4F - 392 ° F)
en +/- 2 graden bij andere temperaturen
4. ""Hold"" -temperatuurfunctie.
5. Automatische uitgeschakeling
6. Lege batterij-indicatie: Weergave LOB wanneer spanning lager is dan 1,5V
7. Snel af te lezen

GEBRUIKSAANWIJZING:
1. Open de behuizing aan de achterkant van de thermometer om een AAA-batterij te plaatsen.
2. Klap de sonde uit de om de thermometer in te schakelen. Het LCD-scherm wordt ingeschakeld, geeft alle opties weer en geeft vervolgens de huidige sondetemperatuur weer. Druk op de knop ""AAN / UIT"" om uit te schakelen.
3. De thermometer is ingesteld om temperaturen in graden Fahrenheit weer te geven. Om over te schakelen naar Celsius, drukt u op de knop °C/°F. Sla de maximumtemperatuur op door 6 seconden op de °C/°F-toets te drukken (deze-knop registreert de maximumtemperatuur)
4. Steek de sonde in het dikste deel van het voedsel om de temperatuur te bepalen
5. Gegevens vasthouden: Voordat u de sonde uit het voedsel trekt, drukt u op de knop ""HOLD"". Het geeft de temperatuurwaarde dan weer totdat deze opnieuw wordt ingedrukt.
6. De temperatuur wordt weergegeven op het LCD-scherm.
7. De thermometer wordt na 10 minuten automatisch uitgeschakeld als er geen andere knoppen worden ingedrukt.

KALIBRATIEPROCEDURE
1.Voor accurate meting dient de thermometer voor gebruik gekalibreerd te worden. Dit kan alleen in een ijsoplossing (60% gemalen ijs en 40% leidingwater) of een waterbad. Probeer niet op een andere manier te kalibreren.
2.Houdt de sonde van de thermometer tot minstens de helft van de lengte in de ijsoplossing.
3.Wacht erop dat de meetwaarde stabiel wordt (gewoonlijk 42°F of 32°F of + 1°C of O°C).
4. Druk op de HOLD-knop en houd deze 8 seconden ingedrukt om te beginnen met kalibreren.
5.CAL wordt gedurende twee seconden weergegeven en de kalibratie bij 32°F /0°C is voltooid.
6. Haal de thermometer uit het ijswater en ga door met het uitvoeren van metingen